Đuro Đaković i Patria sklapaju Memorandum o razumijevanju

Bez autora
Mar 28 2011

Đuro Đaković Holding i Patria Land Systems potpisat će Memorandum o razumijevanju na nadolazećoj Izložbi naoružanja u Splitu. Navedenim Memorandumom kompanije će dogovoriti bitne elemente suradnje u zajedničkim nastupima na trećim tržištima radi promocije i prodaje borbenih vozila. Predmetni sporazum daje osnovne postavke na temelju kojih će se nastaviti pregovori o uvjetima zajedničke suradnje, a koji će biti utvrđeni posebnim sporazumima za svaku zemlju pojedinačno, stoji u priopćenju. Izložba naoružanja u Splitu održava se od 29. do 31. ožujka.

Đuro Đaković i Patria sklapaju Memorandum o razumijevanjuĐuro Đaković Holding i Patria Land Systems potpisat će Memorandum o razumijevanju na nadolazećoj Izložbi naoružanja u Splitu, priopćeno je danas putem Zagrebačke burze.

Navedenim Memorandumom kompanije će dogovoriti bitne elemente suradnje u zajedničkim nastupima na trećim tržištima radi promocije i prodaje borbenih vozila. Predmetni sporazum daje osnovne postavke na temelju kojih će se nastaviti pregovori o uvjetima zajedničke suradnje, a koji će biti utvrđeni posebnim sporazumima za svaku zemlju pojedinačno, stoji u priopćenju.

Izložba naoružanja u Splitu održava se od 29. do 31. ožujka.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik